Чернігів: У міськраді привітали працівників торгівлі

Чернігів: У міськраді привітали працівників торгівлі

25.07.15 15:24 0 688
Кращих працівників торгівлі Чернігова з професійним святом, що відзначатиметься 26 липня, привітав міський голова Олександр Соколов.

Він зазначив, що сфера торгівлі динамічно розвивається і займає важливе місце у соціально-економічному розвитку Чернігова. За І півріччя 2015 року роздрібний товарообіг міста Чернігова становив 4,2 млрд грн, що займає 43% в товарообігу області. У середньому на одного мешканця міста у січні-червні за місяць продавалося товарів на суму 2423 грн., що на 461 грн., більше, ніж у І півріччі минулого року.

О.Соколов вручив почесні грамоти та подяки. Зокрема, почесними грамотами Чернігівської міської ради цього року нагороджені підприємець Ірина Городна, керуюча кафе-магазином "Предслава" Раїса Губко, провідний товарознавець КП "Будинок книги" Тетяна Мозирьова, завідувачка магазину №12 регіонального відділення "Північ" ТОВ "Альянс маркет" Ірина Пилипенко, завідувачка магазину №14 ПАТ "Базис" Людмила Пироцька.

Також за багаторічну сумлінну працю та нагоди професійного свята – Дня працівників торгівлі вручено відзнаки керівників Деснянської і Новозаводської районних у місті рад.

Міський голова висловив подяку учасникам зустрічі за працю та прагнення підвищувати якість обслуговування жителів Чернігова.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: 27 липня відбудеться ...

КОМЕНТАРІ