В Чернівецькій області рятувальники повернулися додому після виконання завдань за призначенням у зоні проведення антитерористичної операції

В Чернівецькій області рятувальники повернулися додому після виконання завдань за призначенням у зоні проведення антитерористичної операції

25.07.15 13:18 0 590
У зоні проведення антитерористичної операції на Сході України виконують завдання за призначенням працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Українські рятувальники проводять роботи по відновленню інфраструктури краю та здійснюють заходи щодо обстеження території на предмет наявності вибухонебезпечних предметів, а у разі їхнього виявлення проводять їхнє знешкодження.

Так, з 10 червня по 22 липня шестеро працівників Управління ДСНС України у Чернівецькій області несли службу на території Луганської та Донецької областей. За допомогою важкої інженерної техніки, рятувальники проводили роботи по укріпленню оборонних споруд та відновленню систем життєзабезпечення краю.

Після тривалого перебування на Сході України, буковинські рятувальники повернулися в Чернівці. Т.в.о. начальника Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Микола Яловий зустрів рятувальників та подякував їм за висококваліфіковану роботу. «Служба в зоні проведення антитерористичної операції підкреслює Вашу вірність Батьківщині та народу України» – сказав Микола Яловий. Також він вручив усім рятувальникам грамоти Управління ДСНС.

В свою чергу, з рятувальниками поспілкувався практичний психолог Управління ДСНС. Він провів індивідуальні та колективні бесіди, в ході чого намагався відвернути увагу рятувальників від перебування у зоні бойових дій і перелаштувати їх на позитивні емоції від повернення додому. Проведені бесіди показали, що працівники, які перебували в зоні проведення антитерористичної операції, готові і надалі виконувати завдання за призначенням.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 900 тис. людей зі ...
Наступна новина: Вінничина: міліція ...

КОМЕНТАРІ