Тернопілля: триває літній табір для вихованок колегіуму «Знамення»

Тернопілля: триває літній табір для вихованок колегіуму «Знамення»

25.07.15 12:32 0 604
20 липня у колегіумі для дівчат «Знамення» стартував традиційний щорічний літній табір, перший етап якого має оздоровче спрямування. Приєднатися до відпочинку можуть не лише учениці 11 класу, але й майбутні вихованки колегіуму, які мають намір навчатися у Зарваниці.

Молодь та педагогічний колектив, які долучилися до табору уже вирушили відпочивати у Карпати, відвідавши попередньо школу-партнера – Бучацький колегіум ім. св. Йосафата. Одним із незабутніх місцин під час мандрівки став унікальний музей у формі найбільшого у світі писанкового яйця, в Коломиї.

Цьогоріч літній табір зупинився на оздоровчій базі у місті Яремче поблизу гірської річки Прут. У планах колегіуму «Знамення» є сходження на гору Говерлу, а передбачена програма включає спортивні ігри, розваги, банси, пікніки, виконання патріотичних та духовних пісень. Не менш важливою складовою мандрівки є духовний провід учениць, а саме: молитовні розваги, духовні науки, вивчення релігійних пісень, щоденна участь у Божественній Літургії.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ