Хмельницька область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі в господарчих спорудах

Хмельницька область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі в господарчих спорудах

25.07.15 14:05 0 571
22 липня о 20:00 на пункт зв’язку 36-го державного пожежно-рятувального поста надійшло повідомлення про те, що на вул. Шевченка в смт. Теофіполь виникла пожежа в сараї.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Теофіпольського району, які пожежу площею 60 кв. м локалізували о 20:30, ліквідували о 20:45.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено покриття.

Того ж дня, о 23:36 до новоушицьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі в с. Каскада, на пров. Набережний.

На місце пожежі було оперативно направлено відділення вогнеборців 16-ї державної пожежно-рятувальної частини. Пожежа площею 16 кв. м локалізована о 00:01, ліквідовано о 00:15 вже 23 липня. Завдяки професійним та оперативнім діям вогнеборців було врятовано від знищення вогнем розташований поруч житловий будинок.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджені домашні речі.

Ймовірна причина цих двох пожеж – коротке замкнення електромережі.

23 липня виникла пожежа в допоміжній споруді житлового сектору в с. Травневе Старосинявського району. О 00:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від місцевих мешканців.

До місця події оперативно прибули вогнеборці 34-го державного пожежень-рятувального поста, які пожежу площею 18 кв. м локалізували о 00:56, ліквідували о 01:12. Завдяки професійним діям працівників ДСНС було врятовано приміщення будівлі, а також поряд розташовану літню кухню.

Внаслідок пожежі вогнем частково пошкоджено перекриття допоміжної господарської споруди.

Причина пожежі наразі встановлюються.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ