Чернівецька область: на одній з пожеж,які виникли,рятувальники евакуювали трьох людей

Чернівецька область: на одній з пожеж,які виникли,рятувальники евакуювали трьох людей

25.07.15 13:34 0 605
24 липня о 00:48 до Служби порятунку 101 обласного центру надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Воробкевича у Чернівцях. Загорання виникло на кухні квартири. Вже за 4 хвилини після виклику на місце події прибули вогнеборці групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області. На момент виникнення пожежі в квартирі перебував чоловік 1961 року народження. Йому вдалося самостійно покинути квартиру. Прибувши за місцем виклику, рятувальники встановили, що на пожежі виникло сильне задимлення, що загрожувало мешканцям сусідніх квартир. Рятувальники, які працювали в апаратах захисту органів дихання, провели евакуацію жителів сусідніх квартир. Всього в безпечне місце були евакуйовані 3 людини. Одночасно із наданням допомоги людям, рятувальники проводили роботи по ліквідації пожежі. Вогнеборці оперативно ліквідували небезпеку, не допустивши подальшого поширення вогню, що дозволило врятувати квартиру від знищення. Полум’ям знищено речі домашнього вжитку, побутову техніку, пошкоджено меблі.

В селі Брідок Заставнівського району сталася пожежа в комбайні. Загорання виникло в моторному відсіку комбайну. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Заставна, який був направлений на місце події, ліквідував пожежу.

Всього впродовж доби вогнеборці пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 5 пожеж. Загиблих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підозрілий ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ