У Вінницькій області міжнародні експерти працюватимуть над підвищенням якості надання послуг у сфері протидії насильству (+фото)

У Вінницькій області міжнародні експерти працюватимуть над підвищенням якості надання послуг у сфері протидії насильству (+фото)

25.07.15 12:00 0 614
23 липня 2015 року відбулася зустріч між представниками Міжнародного благодійного фонду «Українська фундація громадського здоров'я» та управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації, під час якої було обговорено стан справ та ситуацію щодо ефективності міжвідомчої взаємодії у сфері протидії насильству в сім'ї щодо жінок.

Результатом зустрічі стало підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство, у якому сторони зобов'язалися спільно діяти в рамках проекту «Свобода від насильства: покращення доступу до соціальних послуг в Україні».

«Цей проект покликаний покращити професійний потенціал надавачів послуг з числа медичних, соціальних працівників, працівників внутрішніх справа, керівників органів місцевого самоврядування, виконавчої влади з питань попередження насильства в сім'ї щодо жінок та посилити міжвідомчу взаємодію з цього питання. І дуже важливо, що такі досвідчені представники громадського сектору як «Українська фундація громадського здоров'я» поділяться своїм досвідом, знаннями та напрацюваннями щодо попередження насильства в сім'ї із відповідними суб'єктами у нашій області. Адже у такий важкий для нашої країни час необхідно об'єднувати зусилля влади та громадськості» - зазначила Наталя Заболотна.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ