Вінничина: керівники області привітали з професійним святом працівників торгівлі (+фото)

Вінничина: керівники області привітали з професійним святом працівників торгівлі (+фото)

25.07.15 11:23 0 596
З нагоди Дня працівників торгівлі в облдержадміністрації зібралися люди, які працюють у цій сфері. Традиційно упереддень професійного свята їх вітали керівники обласної виконавчої та самоврядної гілок влади, зокрема перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко та заступник очільника обласної Ради Наталія Солейко.

Вітаючи запрошених Андрій Гижко подякував працівникам галузі торгівлі за великий внесок, який ті вкладають у соціально-економічний розвиток як області, так і держави. Крім того, посадовець відзначав, що вінницькі підприємці активно займаються волонтерською діяльністю та є надійним тилом для бійців, які на передовій.

«Уже 20 років поспіль, ми офіційно вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників торгівлі. Справедливо відзначити, що це одна із найдавніших професій, яка виникла на землі. Це професія, яка несе дуже багато позитиву кожній людині. Ті, хто працює у цій сфері є своєрідними психологами душ.

Адже протягом дня ви допомагаєте і вирішуєте питання сотні людей. Разом з тим, рік, що минув, показав вас надійними партнерами у надані допомоги в зону проведення АТО. За що вам щира вдячність від голови облдержадміністрації Валерія Коровія та мене особисто. Адже жодне підприємство краю не відмовило в тій чи іншій допомозі, - це і продукти харчування, і засоби особистої гігієни, лікарські припарити, одяг, взуття. І таких прикладів можна назвати багато від невеличкого кіоску до великого супермаркету. У переддень свята дякую вам за величезну працю та відданість, нехай Бог оберігає вас і ваші родини, всім мирного неба» - зазначив Андрій Гижко.

Кращим фахівцям були вручені Почесні грамоти облдержадміністрації, облради, облпрофспілки, Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг.

Вітали працівників торгівлі і творчі колективи та окремі виконавці краю.

в області успішно функціонує розгалужена мережа оптово-роздрібної торгівлі та ресторанного господарства: підприємств, юридичних і фізичних осіб, що є власниками об'єктів роздрібної торгівлі (продовольчих і непродовольчих кіосків і магазинів), об'єктів ресторанного господарства (кафе, їдалень, барів, ресторанів, об'єктів постачання готової їжі).

Торговельні послуги населенню області надають майже 38 тисяч об'єктів торгівлі та ресторанного господарства, діє 95 ринків, в сільській місцевості утворено 96 постійно діючих ярмарків.























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ