В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав працівників торгівлі з професійним святом

В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав працівників торгівлі з професійним святом

26.07.15 10:37 0 1085
У сесійній залі міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня працівників торгівлі. З професійним святом представників галузі привітали міський голова Микола Романюк та його перший заступник Тарас Яковлев.

Микола Романюк щиро подякував їм та їхнім колективам за працю, за якісно надані послуги лучанам. Особливі слова вдячності висловив за підтримку загальноміських заходів та активну позицію у підтримці учасників АТО та формуванні Збройних сил України, які тепер спроможні захистити нашу Батьківщину.

“Ми гордимося, що у нас є багато підприємств, організацій, окремих підприємців, які якісно надають послуги”, – сказав міський голова. Микола Романюк акцентував на здоровій конкуренції, без якої не буває поступу вперед, бо від того виграє тільки спільна справа. Також зауважив, що до нього надходить багато звернень, та серед них жодної скарги на роботу працівників торгівлі не було, це і є головним критерієм оцінки їхньої праці. “До нас часто приїжджають гості, проживають більше двох тисяч переселенців. Вони говорять, Луцьк - європейське місто. Це результат нашої спільної роботи, ми разом творимо це місто”, - акцентував міський голова. Він побажав усім міцного здоров'я, миру, щоб усе задумане збулося, та й надалі плідної співпраці на благо міста.

Тарас Яковлев додав, що й в інших містах є багато хороших закладів торгівлі, проте гості із міста-побратима Волновахи відзначали, що у нас в сфері торгівлі та ресторанного бізнесу працюють дуже привітні доброзичливі люди.

За самовіддану працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток торгівельного обслуговування населення міста Луцька, а також з нагоди професійного свята – Дня працівників торгівлі Микола Романюк вручив подяку міського голови: Бондарук Ірині Леонтіївні, керуючій торговим закладом «Наш Край» товариства з обмеженою відповідальністю «Арго-Р»; Ільїн Людмилі Володимирівні, директору торгово-виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Знання»; Клименко Раїсі Михайлівні, підприємцю, директору магазинів побутової техніки «Софт Лайн»; Кравченко Світлані Олександрівні, директору приватного підприємства «Степлер-Плюс»; Кристичу Юрію Вікторовичу, начальнику департаменту логістики товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Аванта»; Кульпачу Петру Олексійовичу, заступнику директора з маркетингу та реклами товариства з обмеженою відповідальністю «Континіум-Трейд»; Литвинюк Світлані Олександрівні, заступнику директора філії «ДЦ Луцьк» товариства з обмеженою відповідальністю «ДЦ Україна»; Мельниченку Павлу Васильовичу, директору товариства з обмеженою відповідальністю «Клевер Сторс»; Шоломовичу Ростиславу Трохимовичу, засновнику та директору товариства з обмеженою відповідальністю «ВО-РОСТ».

З нагоди професійного свята Подяки міського голови також було вручено: Гурському Денису Олександровичу, підприємцю, власнику мережі піцерій «Соло»; Капітулі Юлії Артемівні, директору комунального підприємства «Їдальня №26»; Мацик Тетяні Андріївні, директору закладів ресторанного господарства Компанії «Гранд Персона»; Рудик Ларисі Федорівні, підприємцю, власнику тимчасових споруд та кафе-їдальні №1; Цимбалюк Юлії Юріївні, директору приватного підприємства «Вотчина»; Штихорському Сергію Володимировичу, підприємцю, власнику мережі пабів «Хмільна Бочка».

Микола Романюк вручив Вітальний адрес: колективу бару «Лафройг» (підприємець Ткачук Роман Анатолійович); колективу кафе «Намасте» (підприємець Ткачук Наталія Миколаївна); колективу кафе «Оазис» (підприємець Бохонко Наталія Леонідівна); колективу мережі піцерій «Сан-Ремо» (підприємець Горбач Любов Іванівна); колективу мережі кафе «Базилік» (підприємець Корольчук Світлана Валентинівна); колективу кафе «Ринг» (підприємець Руднік Оксана Петрівна); колективу кафе «Кульбаба» (підприємець Стефанович Надія Василівна); колективу броварні «Карабас-Барабас» (підприємець Кузьмінський Анатолій Іванович); колективу магазину «Колібріс №8» товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Аванта» (керуючий магазину Кіндрат Олексій Йосипович); колективу магазину «Квіткова крамниця «Гарденія» (підприємець Кобан Віктор Михайлович); колективу салону-магазину «Квіткова галерея» (підприємці Кравчук Аліна Анатоліївна та Попова Ольга Валеріївна); Шереметі Орисі Юріївні, підприємцю, власнику сезонних закладів ресторанного господарства. У вітальній адресі сказано: “Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників торгівлі.

Торгівля і ресторанне господарство – сфера, яка є і буде невід'ємною сполучною ланкою між виробником і споживачем, одним з вирішальних чинників формування та розширення споживчого ринку.

Ваша сумлінна, якісна, чітко організована робота, тактовність та чуйність у ставленні до відвідувачів значно впливає на добробут та життєвий рівень громадян нашого славетного міста.

На Ваші професіоналізм, культуру праці, на відповідальне ставлення до своїх обов'язків щоденно розраховують десятки тисяч людей.

Долаючи перешкоди конкурентного середовища, Ви повсякчас демонструєте приклади високої кваліфікації, мобільності і винахідливості.

Щиро дякую за Вашу працю, енергійність та ініціативу. Нехай сповнюються усі Ваші плани та сподівання, а повсякденна праця приносить справжнє задоволення!

Тож успіхів Вам у справі, якій Ви себе присвятили!

Зі святом Вас! Миру, здоров'я, щастя та благополуччя Вам і Вашим родинам!”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Російські десантники з ...

КОМЕНТАРІ