У Луцькій міській раді хочуть створити департамент муніципальної поліції

У Луцькій міській раді хочуть створити департамент муніципальної поліції

26.07.15 12:36 0 787
29 липня відбудеться 76-а сесія міської ради. Передує пленарному засіданню робота у складі постійних комісій. на засідання зібралися члени постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Участь у ньому взяли секретар міської ради Сергій Григоренко, депутати Анатолій Бірюков, Андрій Осіпов, Богдан Шиба, Ігор Поліщук, Сергій Сівак, Юрій Вега.

В.о. начальника відділу муніципальної дружини Юлія Сиротинська поінформувала присутніх з питання: “Про департамент муніципальної поліції Луцької міської ради та внесення змін до рішення міської ради від 30.12.2010 № 3/6 “Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів”. Вона зазначила, що нині у штаті 12 посад. Проте, й вони усі не заповнені. За її словами, така чисельність працівників не дозволяє повною мірою виконувати покладені на відділ завдання. Юлія Сиротинська наголосила, що пропонується створити департамент муніципальної поліції загальною чисельністю 25 осіб. Також в департаменті буде два відділи та один сектор, зокрема, відділ протидії стихійній торгівлі, відділ контролю за благоустроєм та санітарним станом міста, сектор демонтажів.

Зрештою члени постійної комісії підтримали запропонований проект рішення.

Також секретар міської ради Сергій Григоренко у своєму виступі зазначив, що на присвоєння звання Почесного громадянина міста Луцька пропонується кандидатура Олександра Фацевича. За його словами, цей молодий чоловік є уособленням мужності та самовідданості. Олександр Фацевич на чолі роти патрульної служби міліції особливого призначення “Світязь” УМВС у зону проведення антитерористичної операції. Під його керівництвом особовий склад підпорядкованого підрозділу брав участь у бойових діях у містах Іловайськ і Вуглегірськ Донецької області.

Розглянули питання “Про інформацію прокурора міста Луцька про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території міста Луцька за I-ше півріччя 2015 року”, “Про інформацію начальника Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області про стан боротьби із злочинністю та охорони громадського порядку у місті Луцьку за I-ше півріччя 2015 року”, “Про засади обрання справедливої ціни при проведенні позатендерних закупівель”, “Про врегулювання окремих питань батьківської фінансової допомоги в діяльності закладів освіти м. Луцька”, “Про окремі питання передачі прибудинкових територій багатоквартирних будинків”, “Про Звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, заступника Генерального прокурора України Сакваралідзе Д.Г., Міністра юстиції України, голови Вищої атестаційної комісії суддів щодо неправомірності перебування Ковтуненка В.В. на посаді судді Луцького міськрайонного суду” та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ