На Хмельниччині під час етапування з потягу на ходу втекли шестеро конвойованих (,,ОНОВЛЕНО на 22.00)

На Хмельниччині під час етапування з потягу на ходу втекли шестеро конвойованих (,,ОНОВЛЕНО на 22.00)

26.07.15 12:25 0 682
Вранці в Хмельницькому районі Хмельницької області під час планового етапування на станції Скібнево здійснили втечу шестеро конвойованих.

Під час виведення в туалет зловмисники вчинили напад на варту, поранили двох конвоїрів та заволоділи їх табельними пістолетами.

Всі працівники міліції підняті по тривозі, в області оголошено план «Сирена», триває пошук зловмисників.

Поранені військовослужбовці госпіталізовані. Один з них – прапорщик Національної Гвардії України – поранений в обидві руки, другий – чатовий солдат – має поранення стегна.

Звертаємося до усіх мешканців області!

Будьте обачними! При появі підозрілих осіб поблизу населених пунктів одразу повідомляйте за телефоном 102.

Станом на 14.40

Після нападу на варту зловмисники втекли через вікно у туалетній кімнаті вагону.

До їх пошуку залучені гелікоптери.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 статті 393 (Втеча з-під варти) та статтею 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Станом на 22.00

Затримано чотирьох зловмисників, в одного з них вилучено табельний пістолет військовослужбовців Національної гвардії, яким зловмисники заволоділи під час втечі.

У розшуку залишаються двоє зловмисників:

Гадзіна Роман Анатолійович, 09.08.1978 року народження, уродженець та мешканець смт. Чемерівці Хмельницької області. Заарештований за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.296, ст.15 ч.1, ст.152, ч.3 ст.152, ч.2 ст.162 КК України.

У момент втечі був одягнений: чорна футболка, на якій спереду рожевим кольором намальовано обличчя людини і нанесено напис англійською мовою; джинсові бриджі синьо-сірого кольору; кросівки білі з чорними вставками. Неголений, на обличчі щетина двотижневої давності.

Ничипорук Денис Васильович, 10.10.1992 року народження, уродженець с.Китайгород Кам'янець-Подільського району, до засудження проживав в м. Кам'янець-Подільський. Засуджений за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України, до 4 років 3 місяців позбавлення волі.

У момент втечі був одягнений: чорна майка-боксерка, білі спортивні штани з чорними вставками, білі кросівки з чорними вставками. За наявною інформацією – поранений у бік.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ