На Хмельниччині Михайло Загородний поспілкувався із жителями Теофіпольського району

На Хмельниччині Михайло Загородний поспілкувався із жителями Теофіпольського району

26.07.15 11:21 0 668
Голова облдержадміністрації Михайло Загородний побував з робочою поїздкою у Теофіпольському районі. Перед початком виїзного прийому Михайло Васильович мав нагоду оглянути новий реанімобіль, подарований Теофіпольській центральній районній лікарні директором благодійної Християнської місії «Нова Надія» Іллею Сівчуком.

Виїзний прийом громадян Михайла Загородного відбувся у Теофіпольській районній державній адміністрації. До очільника області звернулися 14 заявників. Проблеми, які порушували жителі району стосувалися працевлаштування; надання матеріальної допомоги; встановлення електро та газових лічильників; перерахування пенсії; водопостачання села Ульянове; нарахування індексації працівникам дошкільного навчального закладу «Зіронька» та проведення ремонтних робіт дитячого майданчика в ДНЗ; ремонт доріг; обмеження проїзду вантажними автомобілями по вул. Івана Франка; незакриття центральної районної аптеки; виділення коштів на ремонт Теофіпольського центру первинної медико-санітарної допомоги; щодо виготовлення технічної документації на виділення земельної ділянки під кладовище в с. Коров'є; щодо виділення додаткового приміщення для військкомату.

В ході конструктивного діалогу звернення розглядалися і вирішувалися на місці, а матеріали з питань, які потребують більш детального вивчення та опрацювання, передані на розгляд відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації, службам району та області для вирішення.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ