Закарпаття: «ДАІшника»,який припаркувався на тротуарі неподалік Облуправління міліції - оштрафовано (+фото)

Закарпаття: «ДАІшника»,який припаркувався на тротуарі неподалік Облуправління міліції - оштрафовано (+фото)

26.07.15 12:46 0 690
Перед законом рівні всі, а міліцейська форма чи службове посвідчення не дають жодних преференцій. Навпаки, міліціонер за кермом має показувати приклад іншим водіям, бо на нього дивляться, як на представника держави,-прокоментував випадок із паркуванням на тротуарі в Ужгороді службового автомобіля ДАІ начальник УМВС області полковник Сергій Князєв.­

Днями на сторінці Інтернет- сайту з′явилися фотознімки службового автомобіля ДАІ з держномером 0105, який стоїть на тротуарі на вул.Ракоці в Ужгороді, неподалік облуправління міліції.



Керівництво закарпатської міліції негайно відреагувало на цю публікацію. Порушника ПДР знайшли і покарали. Ним виявився капітан міліції Михайло Пальок з ДАІ Ужгородського району. На нього складено адмінпротокол за порушення Правил дорожнього руху, зокрема за стоянку на тротуарі та зупинку на перехресті. Міліціонер-правопорушник уже сплатив накладений на нього штраф.

Окрім того, з ініціативи очільника закарпатської міліції полковника Сергія Князєва розчищено від нагромадження автотранспорту вул.Ракоці біля ОДА та УМВС. Там нанесено дорожню розмітку, а всіх водіїв-порушників, в тому числі й міліціонерів-посадовців, чиї машини стоятимуть на тротуарі, штрафуватимуть за порушення правил паркування.

- Дякуємо небайдужим громадянам за надану інформацію про правопорушників. Нова українська поліція – це, перш за все, нове світобачення самого поліцейського. Якщо теперішні міліціонери перебудують власний світогляд і забудуть про те, що міліцейська форма чи жезл роблять їх «рівнішими за інших», то вони продовжать службу в новій поліції. А як ні, то опиняться поза системою. Тому так важливо, щоб у нову поліцію, набір до якої на Закарпатті починається вже з понеділка, прийшли нові люди, - каже керівник міліції Закарпаття Сергій Князєв.

За матеріалом CЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За зберігання вибухових ...
Наступна новина: Учасники благодійного ...

КОМЕНТАРІ