Рівненська область: за добу підрозділи Служби порятунку ліквідували 4 пожежі

Рівненська область: за добу підрозділи Служби порятунку ліквідували 4 пожежі

27.07.15 12:31 0 684
Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС області за сигналом «тривога» виїжджали 4 рази.

Зокрема о 02:07 вогнеборці ліквідували пожежу, що виникла в автомобілі «Lexus», який знаходився на стоянці по вулиці Студентській, 14 б обласного центру. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося врятувати від знищення вогнем поруч розташований автомобіль «Volkswagen».

А 26 липня о 07:19 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення, що на території центрального ринку міста, горить кафе «Абсолют». Через дві хвилини після отримання повідомлення, до місця виклику прибули вогнеборці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рівне та оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС.

Рятувальники включившись в апарати захисту органів дихання, відразу подали на ліквідацію пожежі 2 водяних ствола. Завдяки оперативності та професійним діям вогнеборців, пожежу вдалося швидко ліквідувати, при цьому не допустивши поширення полум’я за межі осередку виникнення пожежі.

Травмованих та загиблих внаслідок пожеж не має. Причини та матеріальні збитки встановлюються.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ