Закарпаття: на Міжгірщині прощалися з бійцем,який загинув у зоні АТО

Закарпаття: на Міжгірщині прощалися з бійцем,який загинув у зоні АТО

27.07.15 11:46 0 764
Воєнні події на сході України знову сколихнули Міжгірщині трагічною звісткою. Минулої п'ятниці в зоні бойових дій, а саме поблизу Авдіївка, що на Донеччині, під час обстрілу позицій наших військових за розриву ворожого мінометного снаряда загинув синевирець Сергій Цімбота.

Відважному воїну-верховинцю було майже 30-ть років, два роки служив в українському війську за контрактом. Лише півтора тижня він перебував у точці, де обірвалося його життя, виконуючий одночасно функції стрільця і санітара. За втрати батька – захисника Вітчизни напівсиротою залишилася малолітня дитина. Всі ми нині у жалобі і чистосердечно висловлюємо глибоке співчуття родині Цімботів з приводу непоправимого горя, нехай земля буде пухом хороброму оборонцю територіальної цілісності і суверенітету країни.

Вже п'ять уродженців Міжгірщини віддали своє життя у протидії з сепаратистами та російською агресією. Раніше смертю хоробрих загинули Руслан Рущак (26 років), Олександр Ігнатишин (23 роки), Віктор Маркусь (44 роки) та Василь Росоха (22), пише Міжгір'я онлайн

Читайте також:

На Виноградівщині втопилися дві сестри

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ