Закарпатського ДАІшника оштрафували за парковку на тротуарі

Закарпатського ДАІшника оштрафували за парковку на тротуарі

27.07.15 15:00 0 617
Перед законом рівні всі, а міліцейська форма чи службове посвідчення не дають жодних преференцій. Навпаки, міліціонер за кермом має показувати приклад іншим водіям, бо на нього дивляться, як на представника держави,-прокоментував випадок із паркуванням на тротуарі в Ужгороді службового автомобіля ДАІ начальник УМВС області полковник Сергій Князєв.

- Днями на Інтернет-сайті «Репортер» з?явилися фотознімки службового автомобіля ДАІ з держномером 0105, який стоїть на тротуарі на вул.Ракоці в Ужгороді, неподалік облуправління міліції.

Керівництво закарпатської міліції негайно відреагувало на цю публікацію. Порушника ПДР знайшли і покарали. Ним виявився капітан міліції Михайло Пальок з ДАІ Ужгородського району. На нього складено адмінпротокол за порушення Правил дорожнього руху, зокрема за стоянку на тротуарі та зупинку на перехресті. Міліціонер-правопорушник уже сплатив накладений на нього штраф.

Окрім того, з ініціативи очільника закарпатської міліції полковника Сергія Князєва розчищено від нагромадження автотранспорту вул.Ракоці біля ОДА та УМВС. Там нанесено дорожню розмітку, а всіх водіїв-порушників, в тому числі й міліціонерів-посадовців, чиї машини стоятимуть на тротуарі, штрафуватимуть за порушення правил паркування, інформує CЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ