Табір «Вперед і Вгору» фінішував на Вінниччині (+фото)

Табір «Вперед і Вгору» фінішував на Вінниччині (+фото)

28.07.15 11:00 0 743
За підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації та з ініціативи Вінницької обласної правозахисної організації «Джерело надії» було організовано проведення четвертого виховно-розвиваючого наметового форуму «Вперед і Вгору – 2015», учасниками якого стали 15 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.

Цього року табір відбувся на території дитячого санаторію «Подільський Артек».

Програма форуму включала низку різноманітних бесід, ігор, спортивних та інтелектуальних змагань. Загалом усі заходи були розділені на блоки: творчий, психологічний, спортивний, туристичний, лідерсько-практичний.

На форумі працювали тренери з арт-терапії, котрі кожного дня проводили різноманітні майстер-класи: плетення, файнички, квілінг, вишивання, мандала, співи. Щодня проводилися заняття на різні психологічні теми, що допомогли розкритися підліткам, зрозуміти глибше «власне я» і покращити ораторські здібності. Учасники форуму пройшли інструктажі з туризму і мандрівництва, брали активну участь у спортивних та розвиваючих іграх. Крім того, всі учасники мали змогу і теоретично і практично покращати свої вміння та знання, адже програма форуму була побудована саме на принципі інтенсивного лідерського навчання, щоб підлітки мали змогу розвинути власні особистісні якості, підвищити лідерський потенціал та розвинути організаторські навички.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 28.07 у селі Кам'яниця ...

КОМЕНТАРІ