В Івано-Франківській області за добу вогнеборці ліквідували 4 пожежі,загинула 1 людина

В Івано-Франківській області за добу вогнеборці ліквідували 4 пожежі,загинула 1 людина

28.07.15 09:36 0 599
26 липня о 07:50 год. в селищі Гвіздець Коломийського району виникла пожежа в недіючій будівлі. Вогнем пошкоджено перекриття будівлі на площі 5 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 липня о 14:33 год. в селі Анотонівка Тлумацького району виникла пожежа післяжнивних залишків соломи на полі площею 0,7 га. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

26 липня о 19:10 год. в селі Гвізд Надвірнянського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю споруди, господарський інвентар, речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

27 липня о 03:35 год. в селі Котиківка Городенківського загорівся житловий будинок. Внаслідок пожежі частково знищено покрівлю та речі домашнього вжитку. На місці пожежі виявлено бездиханне тіло 52-річного чоловіка. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем.

Загалом з початку року на Прикарпатті виникли 1410 пожеж, у вогні загинули 35 мещканців краю.Під час розвідки та ліквідації пожежі, на горищі споруди рятувальники знайшли бездиханне тіло 53-річного господаря.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Ужгородщині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ