Прокуратура Рівненської області розслідує смертельну аварію,у якій загинув інспектор ДПС

Прокуратура Рівненської області розслідує смертельну аварію,у якій загинув інспектор ДПС

28.07.15 15:21 0 629
Прокуратура Рівненської області здійснює досудове розслідування дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинув інспектор дорожньо-патрульної служби міліції та отримав важку травму його напарник.

Відомості внесено слідчим відділом прокуратури області до ЄРДР за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Виїздом на місце пригоди працівників прокуратури та слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що 26.07.2015 близько 6 год. водій службового автомобіля міліції ««TOYOTA CAMRY», рухаючись по дорозі у м. Сарни здійснив з'їзд з проїзної частини на місце для паркування транспортних засобів, де допустив наїзд на причіп припаркованого автомобіля марки «DAF».

Унаслідок цієї аварії загинув водій патрульного автомобіля – інспектор ДПС з обслуговування стаціонарного посту № 3 роти ДПС ДАІ, підпорядкованої УМВС України в Рівненській області. Його колегу, який також перебував у автомобілі, доставлено з важкою травмою голови у реанімаційне відділення Сарненської ЦРЛ.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться слідчі дії.

За результатами проведення всебічного, повного та неупередженого дослідження всіх обставин події буде прийнято остаточне процесуальне рішення.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підприємцям Чернівців ...
Наступна новина: Чернівці: Наближається ...

КОМЕНТАРІ