Хмельницька область: до міста Волочиськ прибули учасники благодійного велопробігу «Захід-Схід»

Хмельницька область: до міста Волочиськ прибули учасники благодійного велопробігу «Захід-Схід»

28.07.15 14:11 0 753
27 липня учасники Всеукраїнського велопробігу «Захід-Схід» прибули на Хмельниччину. Першим містом на Поділлі, яке радо зустрічало учасників акції – Волочиськ. Містяни зібрались на центральній площі, де «Хлібом-сіллю» вітали активістів на Подільській землі, дякували їм за ініціативу, а також долучитись до гарної справи – благодійного збору коштів на допомогу пораненим війковим, учасникам АТО. До цього благодійного заходу також приєдналися рятувальники ДСНС Хмельниччини, які забезпечували безпеку руху учасників велопробігу.

Тож, на головному майдані райцентру для учасників велопробігу мешканці організували концертну програму, під час якої, насамперед, вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих під час проведення антитерористичної операції. Далі були слова-вітання від керівництва району, яке дякувало організаторам велопробігу за привернення уваги громадськості до проблем військових, поранених, сімей загиблих, людей із обмеженими можливостями. Після урочистостей активісти відвідали музей «Бойової слави Великої вітчизняної війни».

Зазначимо, що Всеукраїнський велопробіг «Захід-Схід» стартував 16 липня з міста Чоп, а на День Незалежності учасники планують прибути до міста Мелеве, що на Луганщині – кінцевого пункту пробігу. Учасники планують щодня долати приблизно 50 км, до велопробігу можуть приєднатися всі бажаючі.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 29-31 липня у Луцьку ...
Наступна новина: В Рівному власники ...

КОМЕНТАРІ