Чернівецька область: на одній з пожеж,що сталися за останні 3 доби,рятувальники врятували чоловіка

Чернівецька область: на одній з пожеж,що сталися за останні 3 доби,рятувальники врятували чоловіка

28.07.15 16:06 0 701
За останні 3 доби в Чернівецькій області сталися 6 пожеж, на одній з яких вогнеборці врятували чоловіка. Так, 26 липня у Чернівцях по вул. Гайдара сталася пожежа в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Загорання виникло в одній з кімнат квартири. Вже за 4 хвилини після виклику на місце події прибули вогнеборці групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальники відразу зайшли в квартиру для проведення пожежної розвідки, в ході чого виявили в квартирі домовласника, чоловіка 1941 року народження. За попередніми даними, пожежу спричинило необережне поводження з вогнем під час паління самим домовласником. Під час пожежі приміщення квартири було сильно задимлене. По стану здоров’я домовласник не міг самостійно покинути квартиру, тому рятувальники винесли чоловіка у безпечне місце і передали його працівникам швидкої медичної допомоги. Одночасно з цим, вогнеборці проводили роботи по ліквідації пожежі. За лічені хвилини пожежа була ліквідована. Вогнем знищено ліжко, закопчено стіни кімнати.

Ще під час трьох пожеж сталося загорання сухої трави на відкритій території. Так, в селі Товтри Заставнівського району горіла трава на площі 1,3 га., в селі Кам’яна Сторожинецького району вогнем була охоплена трава на площі 800 кв.м.., а в селі Кулішівка Сокирянського району – на площі 0,5 га. В усіх випадках рятувальники ліквідовували пожежі, запобігши їх розповсюдженню.

Всього за останні 3 доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 6 пожеж, в ході чого зберегли від знищення 4 будівлі. Загиблих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Правом на ...

КОМЕНТАРІ