На Свалявщині сталася ДТП: одна людина загинула,а 12 – отримали травми різного ступеню важкості (+фото)

На Свалявщині сталася ДТП: одна людина загинула,а 12 – отримали травми різного ступеню важкості (+фото)

28.07.15 08:57 0 884
У Свалявському районі сталася ДТП. Водій автомобіля марки "ГАЗ – 66", який перевозив у кабіні та на кузові автомобіля близько 30 людей проїжаючи в урочищі Граб неподалік с. Березники втратив керування, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся на бік у кювет.

У чергову частину Свалявського РВ УМВС по телефону 102 надійшло повідомлення чергового диспетчера СДПРЧ м. Свалява про те, що близько 07:10 год. ранку в урочищі "Граб" неподалік

с. Березники Свалявського району автомобіль марки "ГАЗ-66" перекинувся на бік з людьми, які знаходились в кузові даного автомобіля. Виїзд був організований для збору ягід «яфини».







Виїздом СОГ на місце події по даному факту попередньо встановлено, що водій автомобіля марки "ГАЗ – 66", мешканець с. Березники, який перевозив в кабіні та на кузові даного автомобіля близько 30 людей рухався із

с. Березники Свалявського району в напрямку гори Стой.

Проїжаючи в урочищі "Граб" с. Березники водій зупинив транспортний засіб, однак не врахував дорожню обстановку та не забезпечив нерухомий стан, після чого автомобіль почало зносити. В результаті зазначеного - автомобіль декілька разів перекинувся.





В наслідок ДТП - 55-річна жінка загинула, а 12 громадян травмовані. Після надання першої допомоги їх госпіталізували до Свалявської та Мукачівської центральних районних лікарень.

По даному факту проводиться перевірка

УДАІ УМВС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Что такое стартап

КОМЕНТАРІ