Тернопільська область: надзвичайні події минулих вихідних

Тернопільська область: надзвичайні події минулих вихідних

28.07.15 16:47 0 778
24 липня о 11:54 в селі Нараїв, Бережанського району виникла пожежа в господарської будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття та покрівлю господарської будівлі на площі 20 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 7 – ї державної пожежно – рятувальної частини Управління, врятовано 2 будівлі.

Того ж дня о 15:28 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку в місті Тернопіль по вулиці Золотогірській. Вогнем знищено сміття на площі 0,5 м кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 2 – ї державної пожежно – рятувальної частини Управління.

26 липня о 13:58 в селі Устя, Борщівського району виникла пожежа сухої трави на присадибній ділянці. В наслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі орієнтовно 3 га. та пошкоджено 20 фруктових дерев. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди смт. Мельниця - Подільська, під час гасіння врятовано 1 будівлю та фруктовий сад площею орієнтовно 1,3 га.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині нові форми ...
Наступна новина: Небезпечне сонце: як ...

КОМЕНТАРІ