Чернівці: Правом на податкову знижку можна скористатися до кінця року

Чернівці: Правом на податкову знижку можна скористатися до кінця року

28.07.15 16:15 0 734
Шановні чернівчани! Прийом податкових декларацій від громадян на отримання податкової знижки за підсумками 2014 року здійснюється до кінця 2015 року.

Як повідомила начальник відділу доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ у м. Чернівцях Оксана Крамар: «наразі 801 мешканець обласного центру вже повернув 990,3 тис. грн. сплаченого податку. Усього ж на повернення коштів претендують 840 чернівчан, які задекларували право на податкову знижку на суму 1032,9 тис. грн.».

Право на податкову знижку мають громадяни, які в 2014 році отримували дохід у вигляді заробітної плати та: сплачували за навчання закладам освіти, сплачували проценти за іпотечним житловим кредитом, страхували себе або членів своєї сім'ї, оплачували допоміжні репродуктивні технології, всиновлювали дітей або понесли витрати у зв'язку із переобладнанням транспортного засобу.

Якщо платник податку не скористається правом на нарахування податкової знижки за наслідками звітного, таке право на наступні податкові роки не переноситься.

Нагадуємо, що кошти, які повертаються платнику зараховуються на його банківський рахунок, відкритий у будь-якому комерційному банку, або надсилаються поштовим переказом на адресу, зазначену в декларації, протягом 60 календарних днів після надходження такої податкової декларації, тому в інтересах самих громадян не зволікати із поданням декларації.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: на ...
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ