На Закарпатті міліція за день закрила 12 підпільних гральних закладів

На Закарпатті міліція за день закрила 12 підпільних гральних закладів

28.07.15 13:28 0 678
Вони були розташовані у чотирьох містах, а також в Іршавському районі області. При проведенні процесуальних дій правоохоронці вилучили понад півтори сотні одиниць обладнання для організації азартних ігор, кілька столів для гри в покер та понад 40 тисяч гривень.

На підставі судових ухвал працівники міліції провели 12 обшуків у нелегальних гральних закладах, що розташовувалися в містах Ужгород, Мукачеве, Перечин, Тячів, а також на території Іршавського району.

У ході санкціонованих обшуків вилучено 56 системних блоків, 45 моніторів, сервер, кілька касових апаратів, модеми та жорсткі диски. Крім того, вилучено п'ять ігрових столів для покеру, більше десятка коробок з фішками для цієї гри, а також понад 40 тисяч гривень готівкою.

Правоохоронці з'ясували, що до організації незаконного грального бізнесу причетні представники одного з ТОВ, а також кілька приватних підприємців.

Інформація про виявлені порушення належним чином зареєстрована, відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 2032 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення подібного злочину передбачене у вигляді штрафу в сумі від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині затримали ...
Наступна новина: Баня из сруба,что может ...

КОМЕНТАРІ