У Рівненській області день відкритих дверей на виробництві

У Рівненській області день відкритих дверей на виробництві

29.07.15 11:00 0 849
Фахівці Дубенського міськрайонного центру зайнятості провели "День відкритих дверей на виробництві". Учасники заходу побували у Відкритому акціонерному товаристві "Дубнобудматеріали".

ВАТ "Дубнобудматерiали" має цікаву історію свого розвитку. Засновано підприємство в 1959 роцi, коли на земельнiй дiлянцi площею 0,5 га було створено лiсний полiгон Рiвненської обласної контори "Сiльелектро" Львiвського тресту "Сiльелектросiткобуд". У травнi 1985 роцi на основi лiсового полiгону був створений Дубенський завод по просочуванню деревини. Зi столярної майстернi площею 720 кв. м. збудованої в 1989 роцi почалося столярне виробництво. У 1980 роцi був побудований цех утилiзацiї вiдходiв виробництва, який в 1995 роцi був переобладнаний в цех по випуску вiбропустотних блокiв. Залiзобетонне виробництво розпочалося в 1980 роцi з дiльницi по випуску бетонних блокiв i в 1982 роцi був створений цех по випуску залiзобетонних виробiв для потреб енергетики. Лiсопильний цех був побудований в 1980 роцi для переробки вiдходiв основного виробництва.

ВАТ "Дубнобудматерiали" створене на базi заводу будматерiалiв.

Товариство займається просоченням опор, шпал, опарюванням стовпів, виготовляє пустоблоки, плитку тротуарну, дверні вироби, віконні вироби, європаркан, плити та черепицю.

Інженер з якості Джаган Олена Володимирівна ознайомила присутніх з діяльністю підприємства, основним складом працівників, умовами праці та заробітною платою. Під час заходу 13 безробітних, у тому числі один демобілізований, оглянули виробничий процес, відвідали цехи та майстерні роботодавця.

Незайняті особи спілкувалися з потенційним роботодавцем, був налагоджений відкритий діалог між усіма присутніми, отримані відповіді на всі запитання. Присутні на заході гості і господарі залишилися задоволені зустріччю. Одному з безробітних було запропоновано вакантне робоче місце – формувальник залізобетонних виробів та конструкцій, і видано направлення на працевлаштування.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Аксессуары к аквариуму
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ