В Івано-Франківську міська рада не скасувала своїх рішень щодо скандальної забудови на Мазепи 35/А

В Івано-Франківську міська рада не скасувала своїх рішень щодо скандальної забудови на Мазепи 35/А

29.07.15 11:21 0 653
Після палких дискусій у сесійній залі депутати не погодились скасувати своїх рішень щодо визнання будівництва на Мазепи 35/А самочинним

28 липня 2015 року на пленарному засіданні Івано-Франківської міської ради розглядалось питання щодо скандального будинку за адресою Мазепи 35/А.

Міський голова вніс на розгляд депутатів проект рішення щодо скасування рішень міської ради які обмежують право її виконавчого комітету надати поштову адресу цьому будинку. У такий спосіб, на думку міського голови, депутати дозволять виконкому присвоїти поштову адресу будинку.

На засідання міської ради прийшло чимало мешканців, які придбали квартири у цьому самовільному будинку, а також жителі прилеглих будинків на прибудинковій території яких споруджено цей будинок.

Депутат міської ради Володимир Чорноус, який і був автором усіх прийнятих міською радою рішень, пояснив свою позицію. Від так депутат заявив, що за наявною інформацією забідівельник, який спорудив цей будинок, сьогоді будує новий будинок за такою ж самою схемою, коли швидкими темпами він розпродує квартири і міську владу шантажує інвесторами, що їх придбали.

"Якщо ми скасуємо свої рішення, то "відкриємо пляшку з Джином". Вже на наступний рік у сесійній залі ми спостерігатимемо точно таку саму картину по іншому будинку. Я пропоную зачикати кілька днів, адже 31 липня цю справу буде розглядатися в Івано-Франківському окружному адміністративному суді" - сказав Володимир Чорноус.

Від так, у результаті голосування депутати не підтримали запропонований проект рішення.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівська ...

КОМЕНТАРІ