На Закарпатті розпочався набір у нову патрульну поліцію (+фото)

На Закарпатті розпочався набір у нову патрульну поліцію (+фото)

29.07.15 11:19 0 902
О 10.00 в приміщенні Закарпатської ОДА офіційно відкрився пункт прийому анкет до патрульної служби Національної поліції України в Закарпатській області.

У відкритті взяли участь голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв, помічник міністра внутрішніх справ України Хатія Деканоїдзе, депутат Верховної Ради України, відомий журналіст Мустафа Найєм.













Бажаючих служити в новій патрульній службі України є не мало. У цьому можна було переконатися вже у першу годину прийому анкет. На початок прийому, чекали більше 100 людей, адже конкурсний набір триватиме до 11 серпня 2015 року.







Як зазначив керівник області Геннадій Москаль - набір нових людей здійснюється в режимі єдиного вікна й у відкритому приміщенні, аби кожен міг побачити й впевнитися у тому, що ніякий блат, кумівство і таке подібне тут не проходить. Усе відбувається чесно, прозоро і доступно.

На відкритті керівник області Геннадій Москаль і головний міліціонер Закарпаття полковник Сергій Князєв презентували гарну нову форму українського поліцейського, поспілкувалися із кандидатами, журналістами та закарпатцями, які прийшли побачити, почути як усе відбувається.













Вимоги до кандидатів є такими: прагнення до якісних змін, вік від 21 до 35 років, повна загальна середня або вища освіта, відсутність судимості та наявність посвідчення водія категорії В.

Отож, набір вже розпочато! Він проходитиме в Ужгороді та Мукачеві.







Прийом документів триватиме два тижні, після чого відбудеться конкурсний відбір кандидатів.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бойовики з мінометів ...
Наступна новина: 29 липня у місті Дубно ...

КОМЕНТАРІ