В Закарпатській області змагання із міні-футболу відбулися й у Чопі

В Закарпатській області змагання із міні-футболу відбулися й у Чопі

29.07.15 13:26 0 668
У Чопі проводили Міжнародний турнір з міні-футболу, теж присвячений пам'яті Г.Кірпи. У змаганнях узяли участь не тільки команди представників українських залізниць, а й колективи з Угорщини та Словаччини.

Турнір з міні-футболу відбувся на стадіоні ФСК «Локомотив». За звання переможця змагалися в шести групах: в одних зустрічалися команди керівників залізниць, у тому числі й іноземні гості, в інших – працівники. Щодо останніх, то третє місце посіли представники станції Чоп. Фінал, у якому зійшлися колективи «Укрзалізниці» та Вагонно-експлуатаційного депо «Ужгород», завершився з рахунком – 0:0. Усе ж «укрзалізничники» в серії пенальті виявилися вправнішими, тому й посіли першу сходинку.

Читайте також:

Шахові баталії на ужгородському вокзалі (ФОТО)

У матчі за 3-тє місце представники Львівської дирекції залізничних перевезень перемогли колег із Ужгорода – 2:1. Гра за першість тернопільської команди з партією «Відродження» завершилася нічиєю – 1:1, а в серії післяматчевих пенальті більше пощастило тернопільцям.

У нардових баталіях першим фінішував представник Вірменії Жирайр Геворкян, «срібло» дісталося Віктору Куріну, а «бронза» – Василю Маринцю.

Кубки, медалі, грамоти «Фонду ім. Г.Кірпи» отримали ті, хто посів призові місця. А переможці – ще й грошові винагороди. Виокремили кращих гравців за амплуа: кращий захисник – Михайло Кешеля, нападник – Дмитро Біба, воротар – Дмитро Носач (серед працівників); щодо керівного складу, то кращим захисником визнали Любомира Осташа, нападником – Романа Роспопу, воротарем – Віктора Улібера.

Мирослава ГАРАЗДІЙ

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Члени депутатської комісії ...

КОМЕНТАРІ