Протягом вогнеборці Житомирщини ліквідували 4 пожежі

Протягом вогнеборці Житомирщини ліквідували 4 пожежі

29.07.15 11:33 0 678
27 липня о 12:23 на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Олевськ надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в с. Рудня Бистра. До служби порятунку «101» зателефонувала власниця палаючого житла. Жінка поралася по господарству, як раптом до неї прибігли сусіди, які побачили з вікон густий дим.

Як з’ясувалося, господиня оселі куховарила. Вона поставила на електроплитку жаритись сало та вийшла на двір. Сама кухня невеликого розміру і стеля достатньо низька. Стіни повністю оббиті деревом. Температура в приміщенні піднялася і почав тліти галтель (настельний плінтус).

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події з горища та вікон дерев’яного будинку продовжував виходити густий дим. Сусіди намагалися впоратися з полум’ям самотужки, але їм це не вдалося. Завдяки умілим діям надзвичайників вже о 12:35 займання вдалося локалізувати, а о 13:10 – повністю ліквідувати. Вогонь устиг лише пошкодити перекриття. Загиблих та травмованих не виявлено. Враховуючи обставини пригоди попередньо встановлено, що загоряння сталось через необережне поводження з електроприладами.

Всього протягом минулої доби вогнеборці Житомирщини ліквідували 4 пожежі. Внаслідок загорянь загиблих та травмованих не виявлено. Усі обставини продовжують встановлювати фахівці.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: За півроку від платників ...

КОМЕНТАРІ