В Луцьку на нараді обговорили питання призначення житлових субсидій

В Луцьку на нараді обговорили питання призначення житлових субсидій

29.07.15 15:49 0 695
Відбулася оперативна нарада в облдержадміністрації у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Її провів заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Кошарук.

У відеоселекторній нараді брали участь секретар міської ради Сергій Григоренко, заступник міського голови Лариса Соколовська.

Нарада розпочалася хвилиною мовчання, в знак вшанування загиблого в АТО волинянина Андрія Зайця, якого хоронили минулого тижня.

На нараді розглянули питання виконання завдань шостої черги часткової мобілізації, яка розпочалася 15 червня, завершиться 17 серпня. Зокрема, в. о. обласного військового комісара Роман Кулик повідомив, що план виконано на 28 %. За його словами, причиною невисоких показників є недостатній рівень заходів з оповіщення.

Також обговорили питання призначення житлових субсидій в області. Зазначалося, що черговий етап збільшення звернень громадян за субсидіями очікується з настання опалювального сезону.

Заслухали керівників окремих районів області щодо виконання бюджету за перше півріччя та підсумки роботи зі зверненнями громадян.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За хуліганство та грабіж ...
Наступна новина: Выбираемся на рыбалку за ...

КОМЕНТАРІ