За хуліганство та грабіж волиняни отримали тюремні строки

За хуліганство та грабіж волиняни отримали тюремні строки

29.07.15 15:31 0 639
Подія трапилася в Ратнівському районі. Зловмисники нанесли потерпілому тілесні ушкодження та заволоділи його майном.

Два брати, 1976 та 1978 р.н., мешканці Ратнівського району, на вулиці селища Заболоття зустріли візуально знайомого – 50-річного місцевого жителя. Будучи у стані алкогольного сп'яніння, чоловіки розпили ще пляшку оковитої.

Згодом між родичами та знайомим раптово виникла суперечка. Хлопці накинулися на свого опонента, повалили його з ніг та почали бити. Під час бійки чоловіки пограбували потерпілого: забравши у нього гаманець із грошима та особисті речі, чим завдали матеріальних збитків на майже шість тисяч гривень. Частину грошей зловмисники потратили, решту розділили між собою.

Пізніше обидва сіли на автобус, який прямував до Ратного. Доїхати до пункту призначення родичам не вдалося, оскільки дорогою їх затримали правоохоронці. Речові докази вилучили. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Ратнівський районний суд Волинської області визнав підсудних винними та призначив покарання – три роки та два з половиною роки в'язниці.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку на нараді ...

КОМЕНТАРІ