Члени депутатської комісії підтримали проект рішення щодо присвоєння звання Почесного громадянина міста Луцька Олександру Фацевичу

Члени депутатської комісії підтримали проект рішення щодо присвоєння звання Почесного громадянина міста Луцька Олександру Фацевичу

29.07.15 13:27 0 608
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови. Депутати Анатолій Пархом'юк, Ірина Констанкевич, Григорій Пустовіт підтримали проект рішення щодо присвоєння звання Почесного громадянина міста Луцька Олександру Фацевичу.

Секретар міської ради Сергій Григоренко повідомив, що цей молодий чоловік є уособленням мужності та самовідданості. У червні 2014 року Олександр Фацевич був прийнятий на службу в органи внутрішніх справ і призначений на посаду командира роти патрульної служби міліції особливого призначення “Світязь” УМВС України у Волинській області, на якій перебував по червень 2015 року. Відряджався на чолі роти патрульної служби міліції особливого призначення “Світязь” УМВС у зону проведення антитерористичної операції. Під його керівництвом особовий склад підпорядкованого підрозділу брав участь у бойових діях у містах Іловайськ і Вуглегірськ Донецької області.

Під час несення служби та участі в бойових діях у зоні проведення антитерористичної операції Олександр Фацевич, ризикуючи своїм життям і здоров'ям, проявив мужність, командирську рішучість, відповідальність і професіоналізм керівника. Він самовіддано виконував службовий та громадянський обов'язок перед державою та народом, подаючи гідний приклад підлеглим працівникам. За проявлені мужність та героїзм його нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня, “Табельною вогнепальною зброєю” (ФОРТ-17) та присвоєно спеціальне звання „майор міліції”.

Григорій Пустовіт додав, що Олександр Фацевич і справді достойний цього високого звання. Йому вдалося виконати складне завдання і зберегти життя людей. Разом з тим це великий аванс, адже він ще дуже молодий. Це велика відповідальність бути вписаним в історію міста.

Члени комісії також вирішили рекомендувати до прийняття на сесії проект про врегулювання окремих питань батьківської фінансової допомоги в діяльності закладів освіти м. Луцька з внесеними комісію пропозиціями. Вони були одностайними у тому, що питання актуальне, освіта потребує дофінансування. А тому потрібно напрацювати підходи, які задовольняли б усю батьківську громаду. Члени комісії вважають, що ідея створення благодійного фонду цікава, але її реалізовувати потрібно спробувати, як пілотний проект в одній зі шкіл чи ДНЗ.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Хмельниччина: благодійний ...

КОМЕНТАРІ