Рятувальники Вінниччини запросили на екскурсію вимушених переселенців із зони АТО

Рятувальники Вінниччини запросили на екскурсію вимушених переселенців із зони АТО

29.07.15 11:23 0 655
28 липня сім’ям з дітьми, які вимушено опинились на Вінниччині, рятуваль-ники провели екскурсію пожежно-рятувальною виставкою.

Дорослі та діти з цікавістю споглядали на експонати, які представлені у чотирьох залах експозиції в Головному управлінні ДСНС. Тут дітлахи змогли дізнатись про історію створення перших пожежних дружин, побачити зразки техніки минулих років.

Чималої уваги дітей і дорослих привернув до себе стенд із вибухо-небезпечними предметами. І не даремно, адже дітям зі Сходу довелось неодноразово бачити подібні знахідки у сьогоденні.

Помітивши інтерес до зразків небезпечних експонатів, завідувачем виставки Володимиром Бабкіним одразу була проведена профілактична розповідь про те, які небезпеки приховують в собі боєприпаси.

Після теоретичних знань отриманих під час екскурсії, дітям дозволили не лише подивитись, а й доторкнутись та сфотографуватись зі справжньою рятувальною технікою.

Наприкінці зустрічі голова ГО «Об’єднання примусових пере-селенців зі Сходу та Криму» Наталя Парамонова передала подяку начальнику Головного управління ДСНС у Вінницькій області Руслану Шевчуку та висловила слова підтримки за відкритість та гостин-ність.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська ...
Наступна новина: Чернівчан просять допустити ...

КОМЕНТАРІ