У Чернівцях експерти та громадськість тестуватимуть старт-апи

У Чернівцях експерти та громадськість тестуватимуть старт-апи

29.07.15 11:35 0 639
Тестування стартапів «ІdeaDayBukStartUP» експертами та громадськістю відбудеться 29 липня о 18.30 в Галерії Ратуші. Захід проходить під гаслом «Маленькі ідеї можуть змінити світ!». Його проводить ЧМГО “Фонд «Буковина інноваційна» спільно з міською владою в рамках “Громадської ІТ-кластерної ініціативи”, навчальної програми “BukStartUP” та конкурсу стартапів “bukowebi@” з метою підтримки буковинської екосистеми старт-апів.

До участі в «ІdeaDayBukStartUP» запрошуються вже діючі та майбутні стартапери, а також всі, хто готовий презентувати свою ідею, а також зацікавлений долучитися до реалізації запропонованих проектів.

Команди зможуть на широкій аудиторії протестувати життєздатність бета версії своїх стартапів. Зокрема, будуть презентовані додаток Virtual-CV з усієї необхідною для туристів інформацією про Чернівці, додаток Discontimo, який дозволить підприємцям платити безпосередньо своєму потенційному клієнту, коли він переглянув рекламну пропозицію або поділився нею з друзями, мультиплатформенний клієнт-серверний додаток Detailor, який дозволяє спростити доступ виробника до клієнта, автоматизувати весь процес прийому і виконання замовлення, а також додаток, що дозволяє оптимізувати процеси у сфері операцій знерухомістю та повністю усунути посередника.

Експертами виступатимуть міський голова Олексій Каспрук, представники Торгової Палати Буковини, Клубу підприємців Буковини, Клубу молодих підприємців Чернівців, науковці чернівецьких вузів.

Якщо у вас є бажання презентувати свою ідею або маєте пропозиції щодопроведення заходу – пишіть на адресу : [email protected]

Контактна особа: Дмитро Іллюк – 0959359933

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ