На Хмельниччині водолази-рятувальники дістали з р. Дністер тіло матері та сина

На Хмельниччині водолази-рятувальники дістали з р. Дністер тіло матері та сина

29.07.15 14:44 0 629
27 липня о 15:50 на пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення, про те, що на р. Дністер в с. Гораївка, Кам’янець-Подільського району потонули двоє людей. До Служби порятунку «101» зателефонував директор оздоровчого табору «Бакота» та пояснив, що тіло 42-річної жінки виявив у воді інструктор-волонтер на відстані близько 4 – 5 метрів від берега, а також повідомив про, ще одного ймовірного потопельника.

До місця виклику прибула чергова зміна 3-го водолазно-рятувального відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС області, що розташоване в с. Стара Ушиця Кам’янець-Подільського району.

Водолази ДСНС здійснили обстеження акваторії річки Дністер в районі ймовірного місця зникнення 19-річного юнака. Вже о 19:50 тіло чоловіка було підняте на поверхню та передано працівникам судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Як з’ясувалося загиблі мати й син були мешканцями м. Києва.

Рятувальники ДСНС вкотре застерігають громадян не заходити у воду в незнайомому місці та напідпитку, уникати води із швидкою течією, ніколи не плавати наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах. У воду слід заходити повільно, обережно пробуючи дно ногою, купатися краще там, де є рятувальні служби. Утримуйтеся від далеких запливів, адже переохолодження – головна причина трагічних випадків.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: до 10 років ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ