Погода в Україні на середу,29 липня.

Погода в Україні на середу,29 липня.

29.07.15 14:54 0 613
У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни переважатиме суха погода.

У західних, місцями в північних областях і в Карпатах можливий невеликий дощ з грозою. Температура повітря вночі становитиме +11...+22 градуси, удень +20...+33. Вітер змінний, переважно південний, західний, північно-західний, південно-західний та південно-східний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні буде переважати дощова погода з грозою. У Сумській та місцями в Київській областях – без опадів. Уночі температура повітря складе +13...+16 градусів, удень – від +23 до +28. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. На більшій частині регіону опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +18...+22 градуси, вдень повітря прогріється до +28...+33. Вітер східний, південний, північно-східний, південно-західний і південно-східний, 1-5 м/с.

У Криму – сонячна погода, на півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +19...+22 градуси. Денна температура повітря буде коливатися від +29 до +32. Вітер західний, північний та північно-західний, 1-5 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі до +16...+20 градусів, денна температура повітря складе +28...+31. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону пройде невеликий дощ з грозою. Температура повітря вночі знизиться до +11...+17 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +20...+26. Вітер південний і південно-східний, північний і північно-західний, 1-4 м/с.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Тящівщині сталася ДТП: ...

КОМЕНТАРІ