На Хмельниччині на Дністрі врятовано 5 людей

На Хмельниччині на Дністрі врятовано 5 людей

29.07.15 15:05 0 647
28 липня на річці Дністер на відстані понад 500 метрів від перевернувся надувний матрац, на якому перебували 5 людей, які кликали на допомогу. О 16:30 під час патрулювання на водоймі крики почув особовий склад чергової зміни водолазно-рятувального відділення №2 Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, що розташоване в с. Рудківці Новоушицького району.

Не гаючи часу, на човні «Brig-Б420» рятувальники оперативно дісталися до потерпілих та доправили їх разом із надувним матрацом до берега. Потерпілими виявилися хлопці та дівчата від 16 до 22 років, мешканці різних населених пунктів Хмельниччини.

Як з’ясувалося, сильний вітер відніс надувний матрац із молоддю на середину річки, де й перевернувся.

Рятувальники ДСНС застерігають громадян не заходити у воду в незнайомому місці та напідпитку, уникати води із швидкою течією, ніколи не плавати наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах. У воду слід заходити повільно, обережно пробуючи дно ногою, купатися краще там, де є рятувальні служби. Шановні батьки, пильно слідкуйте за дітьми: їхня поведінка у воді непередбачувана. Утримуйтеся від далеких запливів, адже переохолодження – головна причина трагічних випадків.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На потреби Збройних сил ...

КОМЕНТАРІ