До Хмельницького прибули учасники благодійного велопробігу «Захід-Схід»

До Хмельницького прибули учасники благодійного велопробігу «Захід-Схід»

29.07.15 11:49 0 656
28 липня учасники Всеукраїнського благодійного велопробігу «Захід-Схід» прибули до Хмельницького. Щоб зустріти героїв АТО, які після демобілізації об’єднались із благодійною метою – допомагати сім’ям загиблих та поранених бійців, на центральній площі міста зібрались містяни, громадські активісти, а також рятувальники.

«З такими патріотами як ви, ми обов’язково переможемо зовнішнього ворога!» - зазначив заступник Хмельницького міського голови Григорій Давиденко, який запросив учасників велопробігу до Хмельницької міської ради. На згадку про Хмельницький, Григорій Давиденко вручив марафонцям пам’ятні сувеніри, а також передав вітання місту побратиму Хмельницького – Старобільську, що на Луганщині, через яке теж проляже шлях благодійного велопробігу.

Після того учасники велопробігу зустрілися з представниками обласних засобів масової інформації, яким розповіли, що протягом 40 днів вони планують подолати понад 2000 км, зупинившись на своєму шляху в 31 місті України, а до їхньої акції можуть приєднатися всі бажаючі. Велопробіг стартував 16 липня з міста Чоп, а на День Незалежності планують прибути до міста Мелеве, що на Луганщині – кінцевого пункту пробігу. Головною метою проекту є: показати єдність та одностайність від Заходу й до Сходу України, та на власному прикладі продемонструвати, що кожен може допомогти у біді пораненому чи сім’ї загиблого учасника АТО.

Після прес-конференції активісти зустрілися з хмельницькою велоспільнотою, а також планують відвідати визначні та цікаві місця обласного центру.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ