У Львівській області свободівці Жидачівщини та Стрийщини доставили бійцям на Донбас гуманітарну допомогу

У Львівській області свободівці Жидачівщини та Стрийщини доставили бійцям на Донбас гуманітарну допомогу

29.07.15 11:12 0 714
Представники Жидачівської та Стрийської районної організації ВО "Свобода" 27 липня 2015 року доставили бійцям на Донбас необхідні їм речі, зібрані серед громади регіону.

Як повідомив член ВО "Свобода" Тарас Кашинський, бійцям 93-ї окремої механізованої бригади, 54-го окремого розвідувального батальйону, а також бійцям "Карпатської Січі" свободівці доставили продукти харчування, одяг, амуніцію, тепловізор, медикаменти.

"Поїздка на Донбас тривала упродовж 24–27 липня і була найпродуктивнішою за увесь час моєї волонтерської діяльності, адже ми відвідали Карлівку, Водяне, Піски, Артемівськ, Слов'янськ. Крім того, із настанням темряви, потрапивши під обстріл, ми побачили і почули як "виконуються" Мінські домовленості. Головне, що всі цілі та неушкоджені", – зауважив Тарас Кашинський.

Свободівець наголосив, що це уже шоста поїздка із гуманітарною допомогою на Схід. "Мешканці Львівщини чим можуть, тим допомагають своїм землякам, котрі виконують благородну місію – захищають недоторканість нашої рідної землі. Адже тільки спільними зусиллями ми зможемо дати відсіч ворогу", – запевнив націоналіст.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Модернізовану школу в ...

КОМЕНТАРІ