В Чернігівській області “Необхідно якнайшвидше передати нову техніку на експлуатацію”,- Микола Чечоткін

В Чернігівській області “Необхідно якнайшвидше передати нову техніку на експлуатацію”,- Микола Чечоткін

29.07.15 11:38 0 691
28 липня, під головуванням очільника ДСНС Миколи Чечоткіна відбулася апаратна нарада з керівниками структурних та територіальних підрозділів Служби. Учасники наради обговорили основні питання щодо оперативного реагування на надзвичайні ситуації та виконання завдань підрозділів ДСНС в зоні проведення антитерористичної операції.

Крім того, в ході засідання було оголошено про підсумки конкурсних торгів із закупівлі пожежної та іншої спеціальної техніки. Зокрема, рішенням комітету з конкурсних торгів акцептовано пропозицію ТОВ “Ман Трак енд Бас Юкрейн” щодо 25 одиниць пожежно-рятувальних автомобілів середнього класу для пожежогасіння і проведення рятувальних робіт.

“Одним із пріоритетних завдань для нашої Служби є придбання нової техніки. Тому необхідно якнайшвидше передати її на експлуатацію”, - зазначив Голова ДСНС Микола Чечоткін.

Нагадаємо, розкриття пропозицій конкурсних торгів із закупівлі пожежної та іншої спеціальної техніки вітчизняного виробництва відбулось 30 червня 2015 року. Але відповідно до вимог чинного законодавства договір з переможцем торгів можливо укласти з 03 серпня по 22 серпня 2015 року включно.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На зустрічі польської ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ