Сергій Надал привітав відому тернопільську просвітянку Дарію Чубату з подвійним ювілеєм

Сергій Надал привітав відому тернопільську просвітянку Дарію Чубату з подвійним ювілеєм

29.07.15 11:26 0 685
27 липня у бібліотеці-музей «Літературне Тернопілля» відбулася репрезентація ювілейної, десятої книжки відомої тернопільської просвітянки, професійного лікаря-терапевта, громадської діячки Дарії Чубатої.

У своїй новій збірці «Камертон чистих дум» авторка зібрала власні публіцистичні статті, літературознавчі розвідки, репортажі, нариси, виступи на наукових конференціях, мистецьких заходах перед молоддю, а також поетичні твори та пісні на свої вірші.

З подвійним ювілеєм, адже презентація книги відбулася у день народження авторки, привітав Дарію Чубату міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Неповторний образ кожного міста творять не стільки архітектурні пам'ятки чи особливості ландшафту – як живі люди і жива історія. І справжній ландшафт міста пізнається не за географічними картами, а за літературними творами. Пані Дарія – справжній майстер творення неповторного тернопільського творчого ландшафту. Словом і емоцією пані Дарія робить відбиток на папері, а відтак в душах читачів – відбиток подій, людей. Це справжній підручник новітньої історії України, – зауважив Сергій Надал. – Зичу вам, пані Даріє, наснаги до творчості, здоров'я і натхнення. Зичу вдячних читачів і цікавих творчих задумів. Зичу Божого благословення для Вашої праці, всіх гараздів Вам і Вашим рідним».

До слова, книга «Камертон чистих дум» побачила світ завдяки фінансовій підтримці ТОДА, ТОР, обласній та міській видавничим радам, меценатам.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Вклоняючись ...
Наступна новина: На Волинь із робочим ...

КОМЕНТАРІ