На Хмельниччині збільшується кількість велопатрулів (+)

На Хмельниччині збільшується кількість велопатрулів (+)

31.07.15 13:41 0 508
Вслід за Хмельницьким та Кам'янцем-Подільським велопатруль з'явився і в райцентрі - Дунаївці.

Відповідальність за впровадження нового виду патрулювання у місті взяла на себе начальник патрульної служби Дунаєвецького райвідділу міліції Тетяна Чубар. На перший погляд тендітна блондинка — єдина в області жінка, яка очолює патрульних. Більше того, Тетяна — майстер спорту з панкратіону та багаторазова призерка Європи і світу з рукопашного бою та військово-спортивних багатоборств.

— За 6 років роботи патрульним міліціонером я випробувала найрізноманітніші варіанти несення служби, — розповідає Тетяна Чубар. — Працювала у складі пішого, автомобільного і навіть кінного патруля. Патрулювання на велосипеді — щось нове для мене, але бачу, що люди реагують позитивно, а це найголовніше.

Досвід показує, що патрулювання на велосипедах є досить ефективним: правоохоронці швидше об'їжджають свої маршрути та оперативніше реагують на правопорушення.

— Головне, щоб це не було показовим виступом, щоб велопатруль працював регулярно, тоді буде результат — говорить гість із Москви Олексій Борисов.

Допоки в Дунаївцях працює лише один велопатруль, але найближчим часом планується поширити такий вид патрулювання і на інші маршрути.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 1330 вибухонебезпечних ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ