На Хмельниччині затримали офіцера військкомату в момент одержання ним 700 доларів хабара

На Хмельниччині затримали офіцера військкомату в момент одержання ним 700 доларів хабара

31.07.15 13:19 0 507
Офіцер відділу комплектування Хмельницького об'єднаного міського військового комісаріату Хмельницької області через посередника отримав неправомірну вигоду від жителя міста за вирішення питання щодо непризову його на військову службу.

Працівниками Управління протидії злочинності у сфері економіки Хмельницької області затримано офіцера відділу комплектування Хмельницького об'єднаного міського військового комісаріату Хмельницької області під час одержання ним неправомірної вигоди у сумі 700 доларів США. Гроші від одного з громадян призначалися за його звільнення від призову на строкову військову службу до Збройних Сил України за станом здоров'я.

Раніше за цим фактом військовою прокуратурою Хмельницького гарнізону було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Гроші вилучені з місця події, правопорушника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Департамент протидії злочинності

у сфері економіки МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ