Правоохоронці розшукують зловмисника,який у Житомирі поранив міліціонера

Правоохоронці розшукують зловмисника,який у Житомирі поранив міліціонера

31.07.15 14:13 0 525
Близько 14 години 30 липня по вул. Черняховського у м. Житомирі під час спроби затримання особи, яка знаходиться у розшуку, було поранено дільничного міліціонера. Правоохоронець госпіталізований до лікарні. Міліція звертається до громадян з проханням допомогти встановити місцеперебування зловмисника.

25-річний дільничний інспектор Житомирського міськвідділу міліції помітив чоловіка, за прикметами схожого на особу, розшукувану за вчинення тяжкого злочину. Під час спроби міліціонером затримати підозрілого останній раптово вирвався і вдарив правоохоронця гострим предметом в область грудей.

З отриманими тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаної рани грудної клітини дільничного було госпіталізовано до медичного закладу.

Про подію до міліції повідомили випадкові свідки. На місці події працюють слідчо-оперативні групи УМВС і Житомирського МВ УМВС. На розшук зловмисника орієнтовано усі патрульні наряди, які працюють в обласному центрі.

Водночас правоохоронці звертаються до житомирян з проханням допомогти встановити місцеперебування зловмисника.

Дік Максим Сергійович, 1991 р.н.

Прикмети: на вигляд 22-24 роки, зріст 175 см, середньої тілобудови, на руці татуювання.

Особлива прикмета: різана рана на руці.

Був одягнутий: футболка синього кольору, чорна кепка.

Шановні громадяни! Якщо ви помітили розшукуваного на вулицях Житомира або знаєте про його місцеперебування, повідомте до найближчого відділу міліції або зателефонуйте за тел. (0412) 407-304 або «102».

УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Житомирщина: дії при ...

КОМЕНТАРІ