На Житомирщині викрито злочинну групу,яка займалась розкраданням та експортом лісоматеріалів

На Житомирщині викрито злочинну групу,яка займалась розкраданням та експортом лісоматеріалів

31.07.15 13:08 0 589
29.07.2015 у ході проведених обшуків вилучено незаконно здобуту деревину породи дуба та сосни, вироблені з неї пиломатеріали на загальну суму 800 тис грн., знаряддя та засоби вчинення злочинів, транспортні засоби, а також понад 150 тис грн. готівки

Працівниками управління протидії злочинності у сфері економіки Житомирщини, спільно з обласною прокуратурою, викрито службових осіб державного лісового господарства області та керівників комерційних структур, які налагодили схему розкрадання державних лісових ресурсів в Олевському районі.

Протягом тривалого часу ними організовано незаконні порубки лісу та переробку деревини, яка за підробленими документами експортувалася за межі України.

Крім цього, працівниками міліції було вилучено: 3 мотопомпи, 1 генератор живлення, понад 60 пожежних рукавів та інше приладдя для незаконного видобутку бурштину.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 364-1 (Зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми), ч. 2 ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

Департамент протидії злочинності

у сфері економіки МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Виставку,присвячену ...
Наступна новина: Чернівці: В дитсадку №38 ...

КОМЕНТАРІ