Рівненська область: рятувальникам урочисто передано сучасний пожежний автомобіль та рятувальне обладнання європейського зразка з Республіки Польща

Рівненська область: рятувальникам урочисто передано сучасний пожежний автомобіль та рятувальне обладнання європейського зразка з Республіки Польща

31.07.15 14:13 0 541
29 липня парк 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно поповнився пожежним автомобілем «Volvo» та сучасним аварійно-рятувальним обладнанням.

Урочиста подія відбулася на території Державного історико-культурного заповідника «Дубенський замок». В заході взяли участь представники органів влади, члени польської делегації на чолі з радником голови уряду Поморського воєводства міста Гданськ Яном Козловскі, меценати, громада міста та представники засобів масової інформації.

«З польськими колегами ми тісно співпрацюємо вже багато років. Обмінюємося передовим досвідом у сфері реагування на надзвичайні ситуації та ліквідації масштабних пожеж. Наші рятувальники з навчальною метою відвідують польські пожежні гарнізони, а польські вогнеборці відвідують рівненські пожежно-рятувальні частини.

Завдяки такій співпраці Дубенський район, з населенням понад 45 тисяч чоловік, отримав сучасний пожежний автомобіль та рятувальне спорядження європейського зразка. Зважаючи на те, що через місто Дубно проходить траса міжнародного значення Київ-Чоп, а в самому районі розташованих чимало потенційно-небезпечних об’єктів, передана техніка та обладнання покращить захист мешканців району від можливих надзвичайних ситуацій», - розповів присутнім на урочистому заході начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

Польські «стражі пожарні» відмітили, що їм надзвичайно приємно співпрацювати з рівненськими вогнеборцями і запевнили, що це не остання їхня допомога у зміцненні матеріально-технічної бази Рівненського гарнізону.

По закінченню заходу відбулася оглядова екскурсія Дубенським замком – пам’яткою історії, культури та архітектури України.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чому на Закарпатті ввели ...
Наступна новина: Правоохоронці розшукують ...

КОМЕНТАРІ