Рівненщина: рятувальники організували для дітей вимушених переселенців цікаву і пізнавальну акцію «Безпечні канікули»

Рівненщина: рятувальники організували для дітей вимушених переселенців цікаву і пізнавальну акцію «Безпечні канікули»

31.07.15 15:26 0 624
30 липня співробітники Служби порятунку Рівненщини організували для родин вимушених переселенців зі східних областей України, які проживають у місті Рівне, пізнавально-розважальну акцію під назвою «Безпечні канікули».

Понад 50 дітей з батьками на запрошення рятувальників завітали у парк відпочинку «Хімік», що в мікрорайоні Ювілейний.

Для дітлахів співробітники Служби порятунку «101» організували демонстрацію пожежно-рятувальної техніки та аварійно-рятувального обладнання. Крім того, рятувальники розповіли малечі правила безпеки життєдіяльності та правила пожежної безпеки, який слід неухильно дотримуватись під час літніх канікул. Діти відповіли на запитання рятувальників та продемонстрували знання правил пожежної безпеки.

Далі рятувальники продемонстрували можливості пожежно-рятувального автомобіля та спеціального обладнання, а самі діти змогли приміряти бойовий одяг, спорядження рятувальників та найголовніше – посидіти у пожежних автомобілях.

На закінчення заходу всі присутні отримали від рятувальників солодкі подарунки, листівки, плакати та найголовніше – активно та безкоштовно відпочити у канатному містечку «Мауглі». Екстремальні розваги, тарзанка, банджі, маршрути з перешкодами для дітей і маршрути з перешкодами для дорослих не абияк підняло настрій усім. Діти та їх батьки щиро дякували та аплодували працівникам Держслужби з НС.

«Такі заходи дозволяють дітям хоча б трохи відволіктися від тих проблем, які випали на їхню долю. Наші рятувальники при постійній підтримці обласної влади й надалі будуть організовувати для приїжджих зі Східних областей громадян України цікаві розважальні та пізнавальні заходи, щоб ця категорія людей ніколи не відчувалася покинутою зі своїми проблемами на самоті», - зазначив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: ВОДА!
Наступна новина: 1330 вибухонебезпечних ...

КОМЕНТАРІ