У Рівненській області працівники ГУ ДСНС проводять огляд-конкурс місцевих пожежних команд

У Рівненській області працівники ГУ ДСНС проводять огляд-конкурс місцевих пожежних команд

31.07.15 15:16 0 559
29 липня у Костопільському районі пройшов щорічний огляд-конкурс місцевих пожежних команд на базі 19-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області. Між собою змагалися шість підрозділиів, які знаходяться на балансі сільських рад.

Перша частина заходу полягала у огляді стану пожежної техніки та перевірці забезпечення її пожежно-технічним обладнанням згідно норм належності. Під час другого етапу в умовах, наближених до бойових, усі учасники конкурсу виконували норматив із забору води з вододжерела та подачі її до пожежного стволу.

Крім того, працівники Костопільського районного сектору ГУ ДСНС перевірили знання особового складу МПК техніки, що знаходиться на озброєнні.

За підсумками районного змагання, перемогу здобула місцева пожежна команда Головинської сільської ради, відповідно друге місце посіла команда МПК Постійненської сільської ради, третє місце – Злазненської сільської ради.

Учасників змагань було нагороджено грамотами Головного управління ДСНС та Костопільської районної державної адміністрації.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцькій міській раді ...
Наступна новина: Вінниччину з робочим ...

КОМЕНТАРІ