У Рівненській області безробітні березнівчани взяли участь у Дні відкритих дверей на виробництві

У Рівненській області безробітні березнівчани взяли участь у Дні відкритих дверей на виробництві

31.07.15 15:04 0 735
Нещодавно відбувся День відкритих дверей на виробництві ПП ПК «Десна» та ФОП Утікалова Антона Сергійовича, який ініціював Березнівський районний центр зайнятості. У заході взяли участь 12 безробітних осіб.

День відкритих дверей на підприємстві організовано та проведено з метою надання безробітним інформації про наявність вільних робочих місць на даному підприємстві, вирішення проблеми працевлаштування, викликати зацікавленість роботодавця можливістю підбору необхідних йому працівників, сприяти прямому контакту тих, хто пропонує роботу, і тих, хто її шукає.

Відкрив захід заступник директора Михайло Стеблюк, який поінформував присутніх про ситуацію на ринку праці в районі, послуги служби зайнятості, наявність вакансій на підприємстві. наголосив на бажанні безробітних працевлаштуватись на роботу.

До розмови долучилась заступник директора Світлана Утікалова, яка презентувала своє підприємство, розповіла присутнім про відкриття ще одного цеху, потребу в працівниках, умови праці та специфіку роботи на підприємстві, основні вимоги до претендентів, соціальний захист працівників, розмір заробітної плати.

Після розмови Світлана Вікторівна Утікалова провела екскурсію виробничими цехами підприємства, де безробітні ознайомилися з технологією робіт та асортиментом продукції, а також поспілкувалися з робітниками, які працюють на підприємстві тривалий час.

По закінченню заходу четверо безробітних, які перебувають на обліку в Березнівському центрі зайнятості, виявили бажання працювати на тимчасових роботах на цьому підприємстві.

Фахівці районного центру зайнятості подякували роботодавцям за проведену акцію і висловили побажання продовжувати плідну співпрацю.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: 31.07 – 04.08 - учасники ...

КОМЕНТАРІ