На Хмельниччині рятувальники закликали людей,які надають перевагу відпочинку в лісових масивах,дотримуватись правил безпечної поведінки в екосистемах

На Хмельниччині рятувальники закликали людей,які надають перевагу відпочинку в лісових масивах,дотримуватись правил безпечної поведінки в екосистемах

31.07.15 18:16 0 498
Аби попередити виникнення пожеж в екосистемах під час літніх пожежонебезпечних місяців, 29 липня рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у лісовому масиві поблизу м. Ізяслав. Місцеві жителі та гості охоче відвідують цей мальовничий куточок для активного відпочинку, адже тут надзвичайно прекрасна природа, а неподалік – глибокі з чистою та прозорою водою озера.

Під час обходу лісового масиву рятувальники роз’яснювали громадянам правила поведінки у природних екосистемах та вручали наочну агітацію. Працівники ДСНС застерегли, що в’їзд до лісу автотранспортом та розведення багать у пожежонебезпечний період категорично заборонено, окрім обладнаних для відпочинку та спеціально визначених місць обласним управлінням лісового та мисливського господарства.

Слід зазначити, що відповідні заходи працівниками Служби порятунку проводяться в кожному районі Хмельниччини та триватимуть впродовж усього пожежонебезпечного періоду. Адже, така робота допоможе нашим краянам краще усвідомити, яку біду несуть із собою не загашені багаття чи недбало кинутий недопалок.

Пам’ятайте, саме ваші розсудливі дії допоможуть запобігти виникненню пожеж у природних екосистемах районах.

Ізяславський РС

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина зібрала 1 ...
Наступна новина: Гузар: Росія показує себе ...

КОМЕНТАРІ